03 / 05 / 2024

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Brent petrole gelen üst üste zamların ardından benzin, motorin (Mazot) fiyatları, 25 TL’lere dayanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen olumlu açıklamalar nedeniyle Brent petrol fiyatları gerilemişti. Böylece benzin ve mazot fiyatlarında da düşüş kaydedilmişti…



Rusya ile Ukrayna arasında devam eden müzakere görüşmeleri, petrol ihraç eden ülkelerin arz sıkıntısının yaşanmayacağına dair açıklamaları, Brent petrol fiyatlarını aşağı çekmeye yetti. Gerileyen petrol fiyatları, pompaya da yansımaya devam ediyor. Bugün 100 dolarlara kadar gerileyen petrol fiyatlarının ardından benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.

MAZOT VE BENZİN NE KADAR?

Öğrenilen bilgiye göre, pompaya yansıyacak şekilde motorine 93 kuruş, benzine 1.76 Türk lirası indirim yapıldı.

İndirimin ardından benzinin litre fiyatı da İstanbul'da 18.72 Türk lirasına,  Ankara  ve İzmir’de 18.82 Türk lirasına geriledi.

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Motorinin litre fiyatı ise İzmir ve Ankara’da 19.81 Türk lirası, İstanbul'da 19.72 Türk lirasına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön