19 / 05 / 2024

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Brent petrole gelen üst üste zamların ardından benzin, motorin (Mazot) fiyatları, 25 TL’lere dayanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen olumlu açıklamalar nedeniyle Brent petrol fiyatları gerilemişti. Böylece benzin ve mazot fiyatlarında da düşüş kaydedilmişti…



BENZİN VE MAZOTA İNDİRİM GELİR Mİ?

Anadolu Ajansı enerji muhabiri Murat Temizer tarafından paylaşılan bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 65 kuruş, motorinde ise 1 TL civarında indirim olacak. 

DÜN DE İNDİRİM YAPILMIŞTI!

Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,38 TL’lik indirim yapılmıştı. Söz konusu indirimle birlikte motorinin litre fiyatında yüzde 10’luk bir indirim yaşanmıştı. 

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

YENİ İNDİRİM BEKLENTİSİ

Bugün yüzde 6’lık düşüşle 100 dolara kadar gelileyen Brent petrolün varil fiyatının ardından yeni indirim beklentisi oluştu. Son 1 yıl içerisindeki döviz kurlarındaki artış ve eşel mobil sisteminin son bulmasının ardından benzinin satış fiyatında yüzde 180’lik bir artış görülmüştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön