28 / 07 / 2024

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Brent petrole gelen üst üste zamların ardından benzin, motorin (Mazot) fiyatları, 25 TL’lere dayanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen olumlu açıklamalar nedeniyle Brent petrol fiyatları gerilemişti. Böylece benzin ve mazot fiyatlarında da düşüş kaydedilmişti…


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bayilerin ve vatandaşın artan fiyatlara karşı korunmasına yönelik çözümlerin masaya yatırılması için sektör temsilcileriyle bir araya geleceklerini duyurmuştu.

Öte yandan EPDK bugün akaryakıt dağıtıcı ve rafinerici lisans sahiplerinin zorunlu petrol stokunun 1-12 Nisan arasında yüzde 6, 14-31 Mart arasında yüzde 7’sinin piyasa faaliyetlerine konu edilebilmesine karar verdi. 

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Sektöre en son EPGİS ve EPDK arasında yaşanan 'zam' tartışması damgasını vurmuştu.

EPGİS, zam kararlarını duyururken, indirim motorine yapılan 2,38’lik indirim kararını açıklamamıştı.

Petrolün varili 100 doların altına geriledi! Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön