29 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde 6 TL detayı! İndirimler sevindirdi

Benzin ve motorinde 6 TL detayı! İndirimler sevindirdi

Benzin ve motorinde son gelen indirimler vatandaşı sevindirdi. Benzin ve motorinde bir ayda 6 TL gerileme yaşandığı ifade edildi.



Dünya genelinde petrol fiyatları artıyor ancak ülkemiz bu artış dalgasından bir hayli fazla etkileniyor. Benzin ve motorin fiyatlarının fiyatlarının 30 TL bandına ulaşmasının ardından çok sayıda vatandaş da araçlarını evlerini önüne bırakmak zorunda kalmıştı. 

ŞİMDİ YENİDEN HAREKETLİLİK BAŞLADI

Benzin ve motorinde indirimler gelmesiyle birlikte vatandaşlar da araçlarının deposunu doldurarak yeniden yola koyulmaya başladı. Özellikle yaz tatili dönemi olması nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarını mecburi olarak kullanmak zorunda kalıyordu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön