29 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde dünyayı şok eden yeni gelişme!

Benzin ve motorinde dünyayı şok eden yeni gelişme!

Koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesinin ardından vaka sayıları yeniden yükseldi. Durum böyle olunca da petrol fiyatları baskılanmaya başlandı. Benzin ve motorinde büyük indirim gelmesi eli kulağında.



Koronavirüs salgını döneminde üretimin düşmesi nedeniyle benzin ve motorin fiyatları da düşük seyretti. Ancak salgın döneminin ardından hem yasakların gevşetilmesi hem de üretimin artmasıyla birlikte benzin ve motorine olan ihtiyaç da arttı. Durum böyle olunca dünya genelinde enerji daha değerli hale geldi.

ŞİMDİ YENİDEN AŞAĞI YÖNLÜ HAREKET EDİYOR

Türkiye'de enflasyonun da etkisiyle benzin ve motorin çift haneli rakamları görürken, vatandaşlar brent petrolde oluşacak herhangi bir düşüşü dört gözle beklemeye başladı. Vaka sayılarının artmasıyla birlikte de beklenen bu düşüş gerçekleşti. Bu düşüşün de benzin ve motorin fiyatlarına indirim olarak yansıması bekleniyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön