23 / 05 / 2024

Benzin ve motorine çılgın zam geliyor! Böylesi görülmedi...

Benzin ve motorine çılgın zam geliyor! Böylesi görülmedi...

Brent petrolün varil fiyatındaki artışın ardından akaryakıt fiyatlarına zam göründü. 2014 yılından bugüne en yüksek seviyeye ulaşan petrol fiyatlarının, pompa fiyatlarına da yansıması bekleniyor.



ZAM BEKLENTİSİ GÜÇLENDİ

Önde gelen bankalar ve petrol şirketleri, küresel piyasaların sıkılaşmasıyla Ocak ayı boyunca artmaya devam eden petrol varil fiyatının yakında 100 doları geçebileceğini belirtiyor. 

Chevron CEO'su Mike Wirth Cuma günü Bloomberg TV'ye, pandeminin etkilerinden toparlanan petrol talebinin üretimden daha hızlı arttığını, ancak bunun tek faktör olmadığını ve Rusya'nın Ukrayna sınırına asker yığması piyasaları korkuttu: “Birkaç yıl önce bu tip olaylar emtia piyasalarını pek etkilemezdi ama artık etkiliyor gibi görünüyor” diyen Wirth artan petrol fiyatları için de, “Önümüzdeki aylarda 100 dolar ve üstünü görmemiz oldukça mümkün” yorumunu yaptı.

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

 

 

 
 2

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön