28 / 04 / 2024

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine zam geldi. 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları. O şirket ekstra indirime gitti



Son oluşan tabloya göre 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları nasıl?

Kazanılan ParafPara, kazanımın ertesi günü ve kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 15 Mart 2023 saat 21:59’a kadar Paraf üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParafPara’lar 16 Mart 2023’de geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri toplamda en fazla 60 TL ParafPara kazanabilir. Kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Otobil, taşıt tanıma, mobil ödeme, sanal pos kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Sanal kartlar, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ve OPET PETROLCÜLÜK A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.'' kampanyası düzenlendi.

İSTANBUL

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin 20.85

Motorin 21.22

ANKARA

Benzin 21.18

Motorin 21.59

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Şubat 2023 tarihinde saat 18.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön