28 / 04 / 2024

Benzin ve motorinin ardından bir zam da LPG’ye geliyor! 11 TL’yi aşacak…

Benzin ve motorinin ardından bir zam da LPG’ye geliyor! 11 TL’yi aşacak…

Benzin ve motorine üst üste gelen zamların ardından bir zammın da LPG’ye geleceği iddia edildi. Zammın ardından LPG 11 TL’yi aşacak. Son olarak 9 Mart’ta benzine 79 kuruş, motorine ise 2 TL 25 kuruş zam yapılacağı duyurulmuş, petrol fiyatlarının gerilemesiyle zam kararı geri alınmıştı.



Akaryakıt fiyatları dur durak bilmiyor. Peş peşe zamlar, özellikle motorin fiyatlarını bir hayli yukarı çekse de zamlar LPG fiyatlarının da artmasına neden oldu. Bu gece yarısından geçerli olmak kaydıyla LPG fiyatlarına 46 kuruşluk bir zam bekleniyor.

Brent petrolün yükselmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarındaki artışlar, durdurulamıyor. Son olarak 9 Mart’ta motorine 2 TL 25 kuruş, benzine ise 79 kuruş zam yapılacağı açıklanmış, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) ise düşen petrol fiyatlarının ardından zammın geri çekildiğini duyurmuştu. 

Benzin ve motorinin ardından bir zam da LPG’ye geliyor! 11 TL’yi aşacak…

LPG’YE ZAM MI GELECEK?

Öte yandan geçtiğimiz hafta motorine 3,68 TL, benzine ise 2,1 TL zam gelmişti. KRT’nin haberine göre; LPG'ye de bu akşam 46 kuruşluk bir zam gelecek. Kaynaklar, LPG’ye gelecek zammın pompa satış fiyatlarına yansıyacağını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön