21 / 05 / 2024

Benzinde dev indirim! Sürücüler bayram etti!

Benzinde dev indirim! Sürücüler bayram etti!

23 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,16 TL indirim bekleniyor.



Petrol fiyatları ve dövizde meydana gelen değişikliklerle beraber yurttaşlar benzin ve motorin fiyatlarını merakla takibe devam ediyor.

AKARYAKITTA İNDİRİM VAR MI?

Uluslararası ürün fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında motorinin litre fiyatı 15 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1.54 TL indirimle 24.84 TL'ye geriledi.

Benzine ise en son 19 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere 75 kuruş indirim geldi.

Benzinde dev indirim! Sürücüler bayram etti!

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, çarşamba (yarın) gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1.16 TL indirim bekleniyor. 

Motorin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

Yılbaşında benzinin litre fiyatı 12.91 TL; motorinin ise 12.76 TL düzeyindeydi. Yılbaşından bu yana motorinin fiyatına yüzde 95 zam yapıldı.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARINA GÖRE;


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön