02 / 05 / 2024

Berker by Hager ürünlerini bireysel olarak tasarlayacak!

Berker by Hager ürünlerini bireysel olarak tasarlayacak!

Berker by Hager, kişiye özel tasarımları ile göz doldurmaya devam ediyor. Teknolojik ve şık dizaynları ile lüksü evinize taşıyan Alman markası, akıllı ev sektörüne sunduğu Manufaktur ürünler ile sizi şımartacak.



Evinizi istediğiniz ve eşsiz bir şekilde döşemek için hayal gücünüzün sınırlarını siz belirleyin. Berker by Hager de hayallerinizi gerçekleştirirken yanı başınızda olacak.


Trendlerin takipçisi Berker Manufaktur ürünleri ile özel boyama, baskı yapma, yüzey işleme gibi birçok üretim tekniğini size istekleriniz doğrultusunda sunuyor.


Seçkin mimarlar ve tasarımcılar eşliğinde tasarlanan ileri teknoloji ile benzersiz el sanatlarının harmanı olan Manufaktur ürünler, bireysel tercihlere göre özel olarak üretiliyor.


Berker by Hager Hakkında;


Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker,2010 yılında Hager Grubuna katılması ile birlikte, 12.000 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Almanya’nın Sauderland bölgesinde 1919 yılında kurulan Berker, bugün dünya çapında boy gösteren, birçok tasarım ödülü kazanmış ve yeniliklere ev sahipliği yapmış uluslar arası bir marka… Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Berker ve Hager’in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan anahtar ve priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Berker by Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design Award China, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, Reddot Award, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor.






Geri Dön