08 / 05 / 2024

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES katılımcıları için ucuz kredi imkanı doğdu. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan yararlanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri paylaştı.



Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcılarını etkileyen ucuz kredi flaş gelişme. Resmi Gazete yer alan detaylara göre; BES birikimlerini alacağın devri sözleşmesi ile bankaya devredip daha ucuz krediden yararlanabilecek.

Gazetevatan'dan Alican Yıldırım'ın haberine göre, BES alacaklarını bankaya devreden katılımcı cağın devri sözleşmesinin yürürlükte bulunduğu süre boyunca BES sözleşmesini bitirmeyecek. BES kullanıcısının borcu bittikten sonra eğer katılımcı isterse BES sözleşmesini sonlandırabiliyor. Bu değişiklikler ise  6 ay sonra devrede olacak. TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez konuyla ilgili milyonlarca BES katılımcısının merak ettiği detayları paylaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön