20 / 05 / 2024

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES katılımcıları için ucuz kredi imkanı doğdu. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan yararlanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri paylaştı.



"YAPILAN YENİLİKLER BES'E YARAR"

Yapılan düzenlemenin BES'e yarar sağlayacağına dikkat çeken Ölmez, "Özetle; BES katılımcısı kendi birikimini, faiz ve masraf vererek tüketici kredisi olarak kullandırılma olanağı getirilmiştir. BES de getiri ve diğer hizmetler için ivedilikle değişiklikler yapılması gereklidir. Aksi takdirde halen sağlanamayan sistemin oturması uzun zaman daha oturmayacaktır. Yapılan düzenlemelerin sistemden ayrılmaları engellemesi umuduyla." şeklinde konuştu.

VEFAT HALİNDE MİRASÇILARA ÖDENECEK

Sözlerine devam eden Ölmez, "Katılımcının vefatı halinde bu şekildeki birikim, hak kazanma süresinin tamamlanmasını beklemeksizin 4721 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla varsa emeklilik sözleşmesinde belirtilen lehdarlara veya kanunî mirasçılarına ödenecek." şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön