30 / 04 / 2024

Beştaş yüzüklerde yüzde 25 indirim başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın! Favori 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Beştaş yüzüklerde yüzde 25 indirim başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın! Favori 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Favori'de beştaş yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Hayalindeki beştaş yüzüklere sahip olmak istiyorsanız hemen Favori fiyat listesine bakın! İşte Favori beştaş yüzük fiyat listesi 19 Ekim 2022..



Altın beştaş yüzüklerde indirim bekleyenler için güzel haber Favori'den geldi. Favori'de beştaş yüzüklerin hepsinde yüzde 25 indirim fırsatı başladı.

Beştaş yüzükler, tek bir yüzük üzerinden 5 adet taşın sıralı olarak dizilmesi ile hazırlanmış olan çok değerli takılardan biridir.

Çoğu kez tektaş yüzükler ile birlikte kombin olarak kullanılan altın beştaş yüzükler tek başına bile çok etkileyici özelliği vardır.  Peki beştaş yüzükler ne kadar? Beştaş yüzük kaç TL? İşte Favori beştaş yüzük fiyat listesi 19 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön