11 / 05 / 2024

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...



Türkiye Hazır Beton Birliği ve TG Expo ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan “BETON 2023 Hazır Beton Kongresi ve Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı” sektörü İstanbul’da buluşturacak. Fuar, Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11’inci salonlarda, 15-18 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. 

Ülkemizde üretilen ve kullanılan betonların niteliğinin ve kullanım miktarının artırılması konusunda çalışmalar yürüten THBB, 1995 ve 2015 yıllarında ERMCO Avrupa Hazır Beton Kongreleri’ni; 2004-2017 yılları arasında da hazır beton kongreleri gerçekleştirmişti. Sektörün karşılıklı görüş alışverişi ile gelişeceğine inanan THBB, bu nedenle 2023'te yeniden bir kongre düzenlemeye karar verdi. 

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

BETON 2023 Kongresi’nde; betonda döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik; hazır beton sektöründe endüstri 4.0 ve dijitalleşme; beton özelikleri, bileşenleri, tasarımı ve testler; özel betonlar ve uygulamaları; beton yollar ve kara yolu beton güvenlik yapıları; betonda yenilikçi yaklaşımlar ve ürünler; üretim aşamasında ve yerindeki betonda nitelik denetimi; betonun dayanıklılığı (dürabilitesi) ve iç yapı özellikleri; hazır beton sektöründe güncel konular ve yapısal uygulamalar başlıkları altında sektörün gelişimine katkıda bulunacak bildiriler sunulacak. 

AKÇANSA, ÇİMBETON ve ÇİMSA'nın Ana Sponsorluğunda; MONOANALYTICS, TOPSİT, MASTERCHEM, PASCAL, LYKSOR, MOBİLİZ, CHRYSO, TÜRKÇİMENTO ve İNOSEL'in Resmi Sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan BETON 2023 Hazır Beton Kongresi’nin çalışmaları sürüyor. Kongre’ye gönderilen 130 bildiri özeti Bilim Kurulu tarafından değerlendirilerek, sunulacak bildiriler için karar alınacak. 500'ü aşkın delegenin katılacağı ve 60'dan fazla bildirinin sunulacağı Kongre’yi akademisyenler ve araştırmacıların yanı sıra hazır beton sektörünün ve yan sanayi firmalarının temsilcileri de yakından izleyecek.

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

BETON 2023 Hazır Beton Kongresi’nin yanı sıra THBB ve TG Expo ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan “BETON 2023 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı”, hazır beton sektörüne ilişkin en önemli ortak platform olacak. 15-18 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve11’inci salonlarda gerçekleştirilecek olan fuarda, inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlara yer verilecek. 

Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olacak şekilde geniş bir ürün yelpazesi hazır beton, agrega üreticileri ve inşaat yapımcılarına sergilenecek. 

İstanbul Fuar Merkezi’nde toplam 15 bin 708 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan BETON 2023'e, Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO), Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC), İstanbul Sanayi Odası (İSO),  Ankara  Sanayi Odası (ASO), Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK), Türkiye Deprem Vakfı(TDV), Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES), İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Türkiye Müteahhitleri Birliği (TMB), Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) tarafından destek veriliyor. 

Fuar, ekonominin lokomotifi inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili sektörlerden 100’deb fazla katılımcısı ile Avrupa, Asya, Afrika ve Orta Doğu’dan 3 bini yabancı olacak şekilde toplam 12 bini aşkın sektör profesyonelini ağırlayacak.

Altını çok kritik süreç bekliyor! Yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak! Fed öncesi net rakam açıklandı!

ŞOK Market kataloğunda yüzde 35'a varan çılgın indirim! Bulaşık deterjanı 13 TL, tereyağı 36 TL! 30 Kasım  fiyat listesi

Tapu sahipleri sakın kaçırmayın! 2 gün sonra sona eriyor! Yapmayana ceza var! 


Geri Dön