29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City!

Beylikdüzü Alara City!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Beylikdüzü Alara City Konutlarında yer alan daireler minimum 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Alara City Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu  Alara City  Evleri İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. 19 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Beylikdüzü Alara City Konutlarında 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


2 blok olarak yükselen Alara City projesii  Çebitaş Yapı  imzası ile inşa ediliyor. 120 adet dairenin yer aldığı Beylikdüzü Alara City projesinde yer alan konutların büyüklükleri 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Alara City satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 200 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü Alara City Evlerinin içerisinde yürüyüş yolları, spor merkezi, buhar banyosu, fitness center, kreş, sauna ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlarda yer alıyor. Alara City Evleri Beylikdüzü Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0212 854 10 83 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Beylikdüzü Alara City Evlerinde daire sahibi olmak isteyenler daire bedelinin yüzde 25'lik bölümünü peşinat olarak ödüyor. Geriye kalan yüzde 75'lik tutar ise bankanın verdiği faiz oranı ile 120 aya kadar taksitlendirilip ödenebiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Çebitaş Yapı Alara City Evlerinin iletişim bilgileri şöyle: 


Çebitaş Yapı Alara City nerede?

Alara City adres:Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul


Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: www.alaracity.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön