27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City ulaşım!

Beylikdüzü Alara City ulaşım!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Beylikdüzü Alara City ulaşım bilgileri adres ve ulaşım krokisiyle birlikte haberimizde yer alıyor. Alara City Evleri' nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede konut fiyatları 200 bin liradan başlıyor...




Beylikdüzü  Alara City  ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Alara City Evleri  Çebitaş Yapı  tarafından hayat geçiriliyor.


Beylikdüzü Alara City projesi 2 blok halinde yükseliyor. Alara City Beylikdüzü Evleri'nde 120 adet daire yer alıyor. 


Beylikdüzü Alara City ulaşım!


Beylikdüzü Alara City fiyat!


Beylikdüzü Alara City fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Alara City Beylikdüzü ödeme planına göre kredi kapsamında vadelendirme yapılıyor. Buna göre bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar ise 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Beylikdüzü Alara City Evleri'nde yer alan dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı.  Alara City  projesinde yer alan tüm 1 oda 1 salon dairelerin tamamının satışı tamamlandı. 


Projenin dairelerinde alan büyüklüğü 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Beylikdüzü Alara City Evleri'nde sauna, kreş, çocuk parkı ve kafeterya gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Beylikdüzü Alara City ulaşım!

Beylikdüzü Alara City adres: Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul


Beylikdüzü Alara City ulaşım krokisi!


 Beylikdüzü Alara City ulaşım!


Beylikdüzü Alara City iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: www.alaracity.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön