02 / 05 / 2024

Beymahall Beylikdüzü iletişim!

Beymahall Beylikdüzü iletişim!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Beymahall

Beymahall Beylikdüzü iletişim için Beymahall satış ofisi bilgileri haberimizde yer almaktadır. Beylikdüzü Beymahall fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...




10 katlı tek blok olarak inşa edilen  Beymahall  Evleri  Beylik Yapı  tarafından İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beymahall Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin sonunda yer alıyor.


Beymahall Beylikdüzü satışları devam ediyor. Beymahall Beylikdüzü projesinde 86 adet daire ve 8 adet ticari ünite bulunuyor. Beymahall Beylik Yapı daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.


Beylikdüzü Beymahall Evleri projesinde görüntülü intercom, spor alanları, resepsiyon, açık - kapalı otopark alanları, vale gibi hizmetler ve olanaklar sunuluyor. 


Beymahall Beylikdüzü iletişim bilgilerinden önce Beymahall Beylikdüzü satış fiyatları hakkında bilgi verelim. Beymahall Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında 70 metrekare 1+1 dairelerin satışları 150 bin TL, 100 metrekare 2+1 dairelerin satışları 240 bin TL'den başlıyor.


Beymahall Beylikdüzü iletişim için 0212 428 00 22 telefon numarasını arayarak Beylik Yapı Beymahall Evleri satış ofisi ile görüşmede bulunabilirsiniz. Beylik Beymahall Evleri 1.830 metrekare alanda inşa ediliyor.


Kaba inşaatın bitirildiği Beymahall Beylikdüzü teslim tarihi 4 ay sonra olarak açıklandı. Beymahall Beylikdüzü ödeme planı çerçevesinde yüzde 40 peşinat ödemesi sonrasında kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Beylik Yapı Beymahall Evleri nerede?

Beylik Beymahall Evleri adres bilgileri : Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:5 Beylikdüzü / İstanbul  - (Esenbahçe Cumhuriyet Parkı Karşısı) 


Beymahall Beylikdüzü iletişim 

Telefon: 0212 428 00 22

Web adresi: www.beymahall.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön