29 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi Hacıahmet Semt Konağı'nı 13 Nisan'da açıyor!

Beyoğlu Belediyesi Hacıahmet Semt Konağı'nı 13 Nisan'da açıyor!

Beyoğlu Belediyesi Hacıahmet Semt Konağı'nı mahalle halkının katılımıyla 13 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirecek. Açılış saat 15.30'da gerçekleştirilecek



Beyoğlu Belediyesi, semt konaklarına bir yenisini daha ekliyor. 2 milyon TL'ye mal olan semt konağı 13 Nisan'da hizmete giriyor. Konak ile halkın yaşam kalitesini artırılması, eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal-yardımlaşma hizmetlerine kadar pek çok hizmete anında ulaşılması hedefleniyor.

Dolapdere semtinin sol yakasında İstiklal ve Yenişehir Mahallelerine hizmet verecek olan Hacıahmet Semt Konağı, bin metrekarelik alan üzerine kurulu. 5 kat olarak yapılan semt konağının bodrum katında aşevi, çamaşırhane ve gıda bankası var. Zemin katında sağlık ocağı olacak ve özellikle aile hekimliği sistemine entegre edildi. Birinci katında çok amaçlı salon ile kültürel etkinlik merkezi, ikinci katında eğitim salonları ile internet kafe yer alıyor. En üst katında ise konferans salonu niteliğinde çok amaçlı salon bulunuyor. Ayrıca semt konağının yanında muhtarlık ve ödeme merkezi de yer alacak.


Geri Dön