27 / 04 / 2024

Beysu Konakları satışa çıktı! 1 milyon 250 bin TL!

Beysu Konakları satışa çıktı! 1 milyon 250 bin TL!

Köroğlu İnşaat ve Emir İnşaat'ın Ankara Beysukent’te yapımına başladığı Beysu Konakları Projesi satışa sunuldu. 359 konuttan oluşan projede, fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...



Ankara Beysukent'te yapımına başlanan Beysu Konakları, satışa çıktı. 359 konuttan oluşan projede, fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.


Köroğlu İnşaat ve Emir İnşaat'ın  Ankara  Beysukent’te yapımına başladığı Beysu Konakları Projesi satışa sunuldu. Şehre tepeden bakan konumuyla dikkat çeken proje, 150 bin metrekare alan üzerinde, 270 metrekare ve üzeri büyüklükteki konaklardan oluşuyor. Emir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, Beysu Konakları'nın en yakınındaki parselden 30 metre yükseklikte olduğunu belirterek, 359 konuttan oluşan projede ayrıca 12 bin metrekarelik bir de biyolojik gölet bulunduğunu ifade etti. Nisan 2014’te yapımı başyan projenin 20 ayda tamamlanacağını ve Şubat 2016 tarihinde sahiplerine teslim edileceğini belirten Turhan, projede fiyatların ise 1 milyon 250 bin TL'den başladığını ve 2 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseldiğini sözlerine ekledi.   


SOSYAL ALANLARI DİKKAT ÇEKİYOR 


Beysu Konakları'nda 2000 metrekarelik de sosyal ve ticari alan bulunduğunu vurgulayan Turhan, "Sosyal alanlarda fitness, sauna, buhar odası, kafeterya ve okuma odasından oluşan 1500 metrekarelik kapalı spor salonu; biolojik gölette yarı açık yarı kapalı bistro ve kafelerin yanı sıra günlük ihtiyaçlar için kuaför, kuru temizleme ve market de bulunuyor. Ayrıca dünya standartlarındaki malzeme seçimi, özgün mimari bakışı ve işçilik kalitesiyle Ankara'daki lüks hayat kavramı Beysu Konakları'nda değişecek.  


GÖL KENDİNİ TEMİZLEYECEK


Turhan, suda oksijen üreten bitkiler, çakıllar, taşlar, çevresinde suyla uyumlu olan ağaçlar ve sazlıklar gibi canlı ve doğal öğeleri içinde barından biyolojik göletin, sistemindeki biyolojik filtrelerle kendi kendini temizleyebildiğini ifade etti. Turhan ayrıca koru içindeki projede Ankara iklimine uygun en az 4 bin ağaçtan oluşan orman olacağını söyledi.   


Akşam Gazetesi 


Telefon: 0 312 474 33 33 - 38

Web adresi: http://www.beysukonaklari.com/


Geri Dön