30 / 04 / 2024

Biblos Korusu Villaları Selimpaşa'da 650 bin TL! Hemen teslim!

Biblos Korusu Villaları Selimpaşa'da 650 bin TL! Hemen teslim!

Selimpaşa’da inşa edilen Biblos Korusu Villaları projesinde fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor. Projede villalar sahiplerine hemen teslim ediliyor



Biblos İnşaat tarafından inşa edilen Biblos Koru & Su Villaları’nda 200 metrekare 4+1'lerden meydana gelen 20 villa bulunuyor. Villalar 650 bin TL’ye satılıyor. Denizbank’tan 250 bin TL peşinatla 180 ay yüzde 0,81 faizle kredi kullanılabiliyor.

Toplam 11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Biblos Koru & Su Villaları’nda her villanın kendi terasından girilebilen 3 bin metrekare büyüklüğünde dev bir havuz bulunuyor. Projede ayrıca 24 saat kayıtlı kamera güvenlik sistemi, gizli tavan tipi klima, güvenlik görevlileri, tüm bahçelerde otomatik sulama sistemi ve her villada farklı şekilde tasarlanan bahçe ve terasa açılan geniş teraslar bulunuyor.

Projenin tasarımında sadece binalar düşünülmedi. Tropikal ağaç ve bitkiler ile donatıldı bahçeler ve otomatik sulama sistemi kuruldu.
 Projede abanoz kaplama dolaplar, İthal mekanizmalı çekmeceler , Electrolux  marka ankastre serisi (buzdolabı, fırın, mikrodalga, ocak, bulaşık makinesi), TEKA marka çöp öğütücüsü ve aspiratör bulunuyor.

0530 520 85 10

www.biblos.com.tr

[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön