11 / 05 / 2024

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...



BİEN SERAMİK HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? 

Verilen detaylara göre, Bien Yapı, 86 milyon 791 bin 342 lotu halka arz edecek bu sayı ile birlikte halka açıklık oranı yüzde 24,04 şeklinde olacak.

BİEN YAPI HALKA ARZ HİSSE KODU VE FİYATI 

Verilen detaylara göre, BİEN Yapı "BIENY" Kodu ile halka arz başvurusu onaylandı. Bien Yapı halka arz fiyatı "42.80" şeklinde olacak.

Bien Seramik halka arz şekli;

-Sermaye Artırımı : 72.326.119 Lot
-Ek Ortak Satışı : 14.465.223 Lot (Nurullah Ercan)

BİEN SERAMİK HALKA EŞİT Mİ ORANSAL MI? 

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gelen onay sonrası halka arz işlemleri de başladı. Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arzı "Eşit dağıtım" yöntemiyle yapılacağı duyuruldu.

Yine paylaşılan detaylara göre, Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arzına katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanımı olmayacak. Ayrıca Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) payları halka arz olmasından sonra Yıldız Pazar'da işlem görecek.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

BİEN YAPI HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR? 

Bien Yapı halka arzına talepleri aşağıdaki bankalardan yapabilirsiniz;

-Akbank T.A.Ş.
-Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
-Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
-Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
-Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş.
-Garanti Bankası A.Ş.

Paylaşılan detaylara göre, Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bien, Türkiye'de ve dünyada yapı sektöründe faaliyet gösteriyor.

Uzun adı ile Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi; enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşlarından.

İnşaat maliyet endeksi yüzde 60,70 arttı!

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön