18 / 05 / 2024

Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Kaplan ortaklığında kuruldu.



Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Kaplan ortaklığında kuruldu.

Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1-Komisyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımına, satımına ve pazarlamasına aracılık etmek, bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak, başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Tapu kütügü ve sicillerinde mülkiyet, tefrik, taksim, tevhid, ifraz, terk, irtifak, parselasyon, cins tashihi ve sair ayni hakları tesis edilmesi veya kaldırılması konularında hizmet vermek, işlemleri takip etmek. Şirket amaç ve konusuna giren isleri gerçekleştirmek üzere; a. Konusu ile ilgili servis, destek, proje, danışmanlık, müşavirlik, mühendislik, tahmil, tahliye ve nakliye hizmetleri yapabilir veya yaptırabilir, b. Şirket konuları ile ilgili yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapabilir, ortak girişimlerde bulunabilir ve mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir, c. Şirket konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı komisyonculuk (Gümrük komisyonculuğu yapmamak kaydı ile) temsilcilik, dahili ve harici mümessillik, acentelik yapabilir, başbayilik yapabilir, bas bayilikler alabilir ve verebilir, teşhir ve satış yerleri açabilir, yurt içi ve yurt dışı fuar, sergi ve organizasyonlara katılabilir, yerli ve yabancı teknik yardım, bilgi, ihtira beratı, patent, lisans, marka, know-how, izin, ruhsat, imtiyaz, lisans, telif hakları, alameti farikaları, sertifika ve işletme hakları ve bunlar gibi çeşitli fikri ve gayri maddi hak ve kıymetleri istihsal edebilir, satın alabilir, satabilir, üçüncü şahıslara kısmen veya tamamen kiralayabilir veya kiraya verebilir, devir edebilir, başkalarına ait olanların devrini alabilir, teminat olarak gösterebilir, d. Amacını gerçekleştirmek için konusu ile ilgili olarak her türlü kara, hava ve deniz nakil vasıtalarına sahip olabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, devredebilir, ayni ve şahsi tasarruflarda bulunabilir ve icabında satabilir, e. Şirketin amacını ve konularını gerçekleştirmek için konusu ile ilgili ihaleler açabilir, açılmış olan ihalelere iştirak edebilir, f. Konusu ile ilgili pazarlama, ekonomik organizasyon, müşavirlik, fizibilite çalışmaları konusunda faaliyet gösterebilir, uluslararası organizasyonlar yapabilir veya başkalarınca yapılanlara katılabilir, g. Amaçlarını elde edebilmek için her türlü teknolojiden ve rasyonalizasyon tedbirlerinden yararlanabilir, işbirliği joint-venture sözleşmeleri yapabilir.


Geri Dön