28 / 07 / 2024

Bilderberg Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Bilderberg Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Dinçer Kosovalı imzasıyla Kağıthane’de 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!



Bilderberg Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  Kağıthane’de 50 bin TL sermaye ile bugün Dinçer Kosovalı imzasıyla kuruldu. 


Bilderberg Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Şirketin amaç ve konusu yürürlükteki ithalat ihracat rejimleri ile bazı maddelerin ithali ve ihracatına dair özel mevzuat  hükümleri çerçevesinde her türlü ithalat ,ihracat, imalat  toptan ve perakende yurtiçi ticaretle iştigal etmektir. b) Halı, Kilim, Kumaş, Kadife ve Tül gibi mamüller imal etmek, c) Her türlü boya ve apre faaliyetinde bulunmak, d) Nakış ve brode konusunda faaliyette bulunmak, e) Konfeksiyon, Havlu, Çarşaf ve benzeri mamuller imal etmek, f) Sentetik elyaf, haşır maddesi gibi tekstil ile ilgili kimyevi maddeler üretmek, g) Her türlü tekstille ilgili   baskı işleri yapmak, h)  Pamuk, yün  iplik, hambez, kasarlı, apreli veya baskılı mamul bezler imal etmek, ı) Şirketin faaliyet konuları ile ilgili olarak her türlü menkul, gayrimenkul, gayrimaddi araç ve malları kullanmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak vesatmak,  şirket leyh ve aleyhine ayni haklar tesis etmek ve kaldırmaktır. i) Tekstil  imalatı için her türlü yatırımı yapmak, mevcut tesisleri satın almak, kiralamak, devralmak, kiraya vermek veya satmak, j) Maksat ve mevzuu ile ilgili olarak imtiyaz ruhsatnamesi, patent ve ihtira beratı almak,kısmen veya tamamen ahara etmek, başkalarına ait olanları devir almak, teknik bilgi anlaşması akdetmek, k) Konusu ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat yapmak, l) Konusu ile ilgili dahilden ve dış piyasalardan, uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar aktetmek, aval ve kefalet kredileri temin etmek ve tahvilat ihraç etmek, m) Aracılık yapmamak kaydı ile konusuna giren her türlü menkul ve gayrimenkul gayrimaddi haklar iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, icabında almak ve satmak, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehineipotek tesis ve tescil etmek medeni kanun hükümleri gereğince ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapmak, gayrimenkuller üzerindemükellefiyetli veya mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak. n)Yukarıda gösterilen konulardan başka, ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde yönetim kurulunun teklifi üzerine keyfiyet genel kurulun onayına sunulduktan sonra ve bu yolla karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. 




Bilderberg Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Ortabayır Mah.Talatpaşa Cad. Ş.Çelebi Sk.Gürtaş İşm.N.1/D.3 Kağıthane 


Geri Dön