03 / 05 / 2024

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Herkes doğalgaza yeni yılda zam beklerken flaş indirim milyonlarca aboneyi sevindirdi. Doğalgaz faturasını bin TL ödeyen bir abone yeni yılda 879 TL düzeyinde ödeyecek. İşte detaylar…



Asgari ücrete gelen zamla birlikte birçok şeye gelen zamdan doğalgazın da nasibini alması tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı. İstanbul’da doğalgaza indirim haberi herkesi sevindirdi. Türkiye'nin, tükettiği doğal gazın yüzde 99,5'ini ithal eden bir ülke olduğu biliniyor. Haliyle kurdaki belirsizlik ve maliyetler doğalgaz başta olmak üzere birçok enerji dalını doğrudan ve dolaylı olarak etkiliyor. İstanbul’da birçok vatandaş, doğalgaza yapılan zam oranını merak ediyor.

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

DOĞALGAZ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYORDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki Çaycuma-1 sahasında yapılan sondajda 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi bulunduğunu duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni keşif ve mevcut rezervin uluslararası piyasalardaki karşılığının bir trilyon doları bulduğunu kaydetmişti. Doğalgazla ilgili Türkiye’nin dışa bağımlılığının da hızla azalacağı yönünde bilgiler geliyordu.

Asgari ücretin artmasıyla birlikte birçok şeye gelen zamdan doğalgazın da nasibini alması tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı. İstanbul’da doğalgaza indirim haberi herkesi sevindirdi. İşte doğalgaza gelen indirim oranı…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön