18 / 05 / 2024

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Herkes doğalgaza yeni yılda zam beklerken flaş indirim milyonlarca aboneyi sevindirdi. Doğalgaz faturasını bin TL ödeyen bir abone yeni yılda 879 TL düzeyinde ödeyecek. İşte detaylar…



İSTANBUL’DA DOĞALGAZA NE KADAR İNDİRİM YAPILDI?

NTV'nin sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre; 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere doğalgazda indirime gidildi. 1 Ocak 2023’ten itibaren geçerli olmak üzere İstanbul'da doğalgaz fiyatına yüzde 12 indirim yapılacak.  Yapılan bu indirimle doğalgaz faturasını bin TL ödeyen bir vatandaş, yapılacak indirimle birlikte 879 TL düzeyinde bir ödeme yapacak.

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

SİSTEM KULLANIM BEDELLERİNDEKİ İNDİRİM YENİ YIL ÖNCESİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

1 Ocak 2023’ten geçerli olacak olan indirim haberi abonelerin yüzünü güldürdü. Özellikle çok nüfuslu kalabalık ailelerin yüksek fatura ödediği biliniyordu. İstanbul’da faaliyet gösteren ve yaklaşık 5.5 milyon aktif doğalgaz konut abonesi bulunan İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş’nin (İGDAŞ) sistem kullanım bedellerinde indirime gidilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) bu indirimi sonrasında nihai doğalgaz fiyatlarında ise yüzde 12,13 düzeyinde bir indirim yapılmış olacak.

Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir?

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

900 TL – 2500 TL doğalgaz desteği ödemelerinden kimler faydalanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön