30 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: Ürkmez'de 450 yat kapasiteli marina yapacağız!

Binali Yıldırım: Ürkmez'de 450 yat kapasiteli marina yapacağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi...




AK Parti  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi.


Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Menderes Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikle AK Parti Menderes İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.


İzmir ve Menderes'in sorunlarını bildiklerini ve bunların hepsini çözebileceklerini vurgulayan Yıldırım, Menderes'te sahil kesimi ile ilçe merkezi arasındaki kopukluğu, yapacakları yollarla aşacaklarını, alt yapı sorunlarını gidereceklerini ve Ürkmez'de 450 yat kapasiteli marina yapacakları sözü verdi. 


Yıldırım, bu sözlerin teminatının Türkiye'nin her yerinde 11 yılda yaptıkları hizmetler olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: 


"Buradaki sorunların hepsini biliyoruz, bu sorunlar hiç zor işler değil. Bunların hepsi çözülebilecek şeyler. Yeter ki böyle bir derdiniz olsun. Dertliyseniz, (İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin) anlayışına sahipseniz, çözerseniz. Ama insana mesafeli olursanız, fildişi kulelerden yönetmeye kalkarsınız, çözemezsiniz, başarılı da olamazsınız. İşte başarı burada, geçmiş 11 yılımıza bakınız. Türkiye'nin her tarafına bakın." 


İzmir'i hızlı tren ile Ankara'ya bağlayacaklarını, dünyanın en büyük üçüncü köprüsünün de içinde yer aldığı otoyolla dünya şehri İstanbul'a bağlayacaklarını anlatan Yıldırım, şöyle devam etti: 


"Biz, milletimizin 150 yıllık rüyası Marmaray'ı yaptık, denizin 60 metre altından iki kıtayı bağladık, bunlar Üçkuyular Üçyol arasındaki 4 kilometrelik metroyu hala yapamadılar. Biz İstanbul'a üçüncü gerdanlığı asıyoruz, 6 ay önce başladık, 2015'te bitireceğiz ama İzmir belediyesi hazır teleferiği bile hala çalıştıramadı." 


Sorunlardan kurtulmak için İzmir'de artık sayılı günler kaldığını ifade eden Yıldırım, "30 Mart, Menderes'in de İzmir'in de bayramıdır. Hizmete hazırız. İzmir, Türkiye'ye lazım, İzmir'e de AK Belediyecilik lazım. Yeter ki, siz yürü deyin, yürümeye hazırız" dedi. 


AA


Geri Dön