17 / 05 / 2024

izmir menderes altyapı projeleri

izmir menderes altyapı projeleri

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi...

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İzmir Menderes'te satılık arsa!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Menderes'te arsa satıyor. Merakla beklenen ihale 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

izmir menderes altyapı projeleri Haberi

izmir menderes altyapı projeleri


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi.


Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Menderes Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikle AK Parti Menderes İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.


İzmir ve Menderes'in sorunlarını bildiklerini ve bunların hepsini çözebileceklerini vurgulayan Yıldırım, Menderes'te sahil kesimi ile ilçe merkezi arasındaki kopukluğu, yapacakları yollarla aşacaklarını, alt yapı sorunlarını gidereceklerini ve Ürkmez'de 450 yat kapasiteli marina yapacakları sözü verdi. 


Yıldırım, bu sözlerin teminatının Türkiye'nin her yerinde 11 yılda yaptıkları hizmetler olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: 


"Buradaki sorunların hepsini biliyoruz, bu sorunlar hiç zor işler değil. Bunların hepsi çözülebilecek şeyler. Yeter ki böyle bir derdiniz olsun. Dertliyseniz, (İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin)...