17 / 05 / 2024

ürkmez yat marinası ne zaman açılacak

ürkmez yat marinası ne zaman açılacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi...

Koç Holding, Kalamış Yat Limanı ihalesinden çekildi!

Kalamış Yat Limanı için 664 milyon dolar veren Koç, imar sorunu nedeniyle ihaleden çekildi. Türkiye’nin en büyük marinası olan Kalamış Yat Limanı’nın işletme hakkından vazgeçtiğini duyurdu.

Türkiye'nin en büyük üçüncü marinası Tuzla'ya geliyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından 3. büyük marinası olan Tuzla Marina 2015'te açılıyor. Marinada AVM, temapark ve otel de yer alacak, 3 bin kişiye iş sağlanacak.

Dap Yapı Kartal projesine deniz uçaklı ulaşım!

DAP Yapı'nın inşa edeceği projenin içinden hızlı tren gececek, ulaşım deniz uçagı ve deniz taksilerle sağlanacak. Yılmaz "Denize çok yakınız, hemen önümüzde Türkiye'nin en büyük mega yat marinası yer alacak" dedi.

Seferihisar Yat Limanı geliyor! İşte detaylar!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmir Seferihisar'da yat limanı inşası için düğmeye bastı. Seferihisar Ürkmez Yat Limanı, 32 milyon 520 bin TL'ye mal olacak, 2 yılda bitecek, 25 yıl işletilecek... İşte projeden detaylar...

Levent Ürkmez: 68 milyon dolarlık dört ayrı yatırımın startını vereceğiz!

Yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu.

Polimeks, Awaza Bölgesi’nin ilk marinasını hayata geçirdi!

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü’nü hayata geçirdi. Yelken Yat Kulübü, yaklaşık 90 milyon dolar değerindeki yatırım ile gerçekleşti...

İzmir'de 22.7 milyon liralık arıtma yatırımları yaza açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin gözde turistik yerleşimlerinden Özdere ve Gümüldür ile Seferihisar’a bağlı Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı mahallerini atıksu arıtma tesisine kavuşturmak için başlattığı 22.7 milyon liralık arıtma yatırımlarını tamamladı.

Koç'un Midilli Marinası'na ortaklık ile başlayan operasyonu devam edecek!

Yunanistan’ın Midilli adasındaki marinanın işletmesini Yunan Follie Follie grubu ile beraber üstlenen Koç Holding’in Turizm Grubu başkanı Tamer Haşimoğlu, “Midilli marinası ile başlayan Türk - Yunan işbirliği başka yatırımlar için yol açacak” dedi.

Pendik yatırım merkezi oldu!

Pendik"in yatırım merkezi olma serüveni Sabiha Gökçen"le başladı. Türkiye"nin ikinci büyük marinası, oteller, AVM"ler, konutlar, Teknopark ve üniversite inşaatları peş peşe devam etti

Pendik yatırımların yeni adresi oldu!

Pendik, Türkiye’nin en büyük ikinci marinası gibi yatırımlarla adından sıkça söz ettiren bir ilçe konumuna geldi

Türkiye'nin en büyük 2'nci marinası açılıyor!

Pendik'e inşa edilen 750 yat kapasiteli kentin 3'üncü marinası açılış için gün sayıyor

Doğuş Holding, Didim Marina'ya 70 milyon dolar yatırım yaptı

Doğuş Holding'e bağlı D-Marin, ikinci marinasını Didim'de 70 milyon dolarlık yatırımla açmaya hazırlanıyor

Yatırımın gözdesi yine gayrimenkul

Başkent'te yapılan "Ankaralı gayrimenkule nasıl bakıyor?" araştırması, vatandaşların yüzde 37,6'sının imkan ve şartlarının uygun olması halinde gayrimenkule yatırım yapacağı gerçeğini ortaya koydu.

ürkmez yat marinası ne zaman açılacak Haberi

ürkmez yat marinası ne zaman açılacak


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir'i, içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmaya ve yıldırım hızıyla Ege'nin incisi, Türkiye'nin ikincisi yapmayı kafayı koyduk" dedi.


Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Menderes Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikle AK Parti Menderes İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.


İzmir ve Menderes'in sorunlarını bildiklerini ve bunların hepsini çözebileceklerini vurgulayan Yıldırım, Menderes'te sahil kesimi ile ilçe merkezi arasındaki kopukluğu, yapacakları yollarla aşacaklarını, alt yapı sorunlarını gidereceklerini ve Ürkmez'de 450 yat kapasiteli marina yapacakları sözü verdi. 


Yıldırım, bu sözlerin teminatının Türkiye'nin her yerinde 11 yılda yaptıkları hizmetler olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: 


"Buradaki sorunların hepsini biliyoruz, bu sorunlar hiç zor işler değil. Bunların hepsi çözülebilecek şeyler. Yeter ki böyle bir derdiniz olsun. Dertliyseniz, (İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin)...