28 / 04 / 2024

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…



Kripto para dünyasının öncü borsası Binance, Bitcoin duyurusuyla kullanıcıları ilgilendiren bir açıklama yaptı. Binance tarafından yapılan açıklamada, uzun süredir beklenen haber sonunda geldi ve gelişmiş teknolojisiyle öne çıkan Lightning Network üzerinde Bitcoin (BTC) entegrasyonunun tamamlandığı duyuruldu. Binance'ın yapmış olduğu Lightning Network entegrasyon duyurusuyla ilgili tüm detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Binance sosyal medyada Lightning Network ile ilgili açıklama yaptı

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Binance, uzun bir çalışma sürecinin ardından Lightning Network üzerindeki Bitcoin (BTC) entegrasyonunu başarıyla tamamlamıştır. Artık Bitcoin için para yatırma ve çekme işlemleri, hızlı ve verimli Lightning Network üzerinde gerçekleştirilebilecektir."

Bu entegrasyon, Binance üzerinden Bitcoin alım satımı yapan kullanıcılar için yeni bir çözüm sunmaktadır. Bu çözüm ise  Bitcoin Lightning Network olarak kullanıma açılmıştır. Binance, son aylardan bu yana Bitcoin Lightning Network üzerinde çalışmalar sürdürmekteydi. Sonunda bu çalışmalar sona erdi ve kullanıcılar için hazır hale getirildi. Bu yeni entegrasyon, kullanıcıların işlemlerini daha hızlı yapmalarına olanak sağlayacaktır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön