13 / 05 / 2024

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…



Binance, Bitcoin i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Bitcoin Lightning Network entegrasyonu nedir ve neden tasarlandı?

Binance, geçtiğimiz Mayıs ayında popüler bir meme coin olan Pepe (PEPE) ile başlayan BRC-20 popülerliğinin ardından Bitcoin işlemlerindeki gas ücretlerinde belirgin bir artış yaşadı. Bu durum, Binance kullanıcılarının para çekme işlemlerini geçici olarak duraklatmak zorunda kalmasına neden oldu. 

Bu süreçte ise  Bitcoin Lightning Network entegrasyonu için çalışmalar yapılmaya başlandı. Lightning Network, Bitcoin alım satım işlemlerini hızlandırarak Bitcoin ölçeklenebilirliğini artırmaktadır. Bu özellikleriyle ağ tıkanıklığı ve işlem gecikmeleri de minimize edilmiştir. Böylece kullanıcıların daha verimli ve hızlı işlem yapmalarına olanak sağlamaktadır. Ayrıca ucuz BTC işlemlerini de sağlayan bir entegrasyon olduğu için kullanıcılara Bitcoin konusunda çeşitli avantajlar sunmaktadır. 

Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

''Zengin Baba Yoksul Baba''nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön