29 / 04 / 2024

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.



Anonim kripto para analisti Bluntz, Bitcoin’in dört saat fiyat grafiğinde düşüş trendinin ağırlıklı olduğunu ve bu düşüş trendinin fiyatı son zamanlara görülen en düşük seviyeye itmesini öngördüğünü ifade etti.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

BİTCOİN’DE 27 BİN DOLARA VARAN GERİ ÇEKİLME BEKLİYOR

Bluntz’a göre, Bitcoin’in düşük zaman dilimindeki fiyat hareketi, kripto para piyasasının lokomotif coin’inin ivme kaybı yaşadığını ve fiyatı 28 bin doların altına gönderebilecek bir ABC düzeltmesi için hazır göründüğünü gösteriyor:

“Bitcoin’de dört saatlik zaman diliminde korkutucu bir oluşum bulunuyor. Bitcoin için tahminimde bir miktar güncelleme yapıyorum. Şimdi ise daha derin bir düşüş öngörüyorum. Bundan önce 29 bin dolara varan bir geri çekilme beklediğimi ifade etmişti. Fakat artık 27 bin dolar bölgesine doğru bir geri çekilme öngörüyorum.”

Peki, Bitcoin ile ilgili başka hangi analistler neler söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön