30 / 04 / 2024

Binance CEO'sundan Bitcoin açıklaması!

Binance CEO'sundan Bitcoin açıklaması!

Önde gelen kripto para varlık Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao kripto para borsasına yönelik açıklamalarda bulundu. 



Kripto para borsasında dalgalanmalar devam ederken borsanın önemli kuruluşlarından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Binance'ın CEO'su Çinli Changpeng Zhao, Bitcoin'e yönelik kritik açıklamalar yaptı. 

Zhao, Bitcoin veya blockchain teknolojisinin biteceğinin mümkün olmayacağını söyledi. 

Binance CEO sundan Bitcoin açıklaması!

Kripto para madenciliğini yasaklayan hükümetlere seslenen Zhao kripto paranın tehdit oluşturmadığını söyledi. Zhao "Kripto paralar ve teknolojisi artık 500 milyon insanın aklına girmiş durumda. Kimsenin onu sonlandırma imkanı olmadığını  düşünüyorum"  dedi.

İş birlik için mesaj

Kripto paraların küresel anlamda özgürlük taşıdığını söyleyen Zhao, "Kural koyucularla rekabet etmek gerektiğini düşünmüyorum. Her zaman işbirliği yapabiliriz" şeklinde konuştu.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön