28 / 04 / 2024

Binlerce işçiye ikramiye: En az 1.108 lira!

Binlerce işçiye ikramiye: En az 1.108 lira!

Kamuda çalışan işçilere yılın ilk yarısında 26 günlük ikramiyelerin ikinci taksit ödemeleri yapıldı. İşçilere en az bin 108 lira ikramiye verildi. Kamuda çalışan işçilere 2021 yılının ikinci yarısında da bir 26 günlük ödeme daha yapılacak...



Yaklaşık 700 bin kamu işçisinini ilgilendiren  ilave tediyeleri yapıldı. Bu yılın ilk yarısına ilişkin 26 günlük ikramiyenin ikinci taksiti dün hesaplara yatırıldı.

A Haber'de yer alan habere göre; işçilere 13 günlük ikramiye olarak en az bin 108 lira verilirken, kamu işçilerine bu yılın ikinci yarısında bir 26 günlük ödeme daha yapılacaki. Ödemenin tarihini Cumhurbaşkanı belirleyecek.

Kamu işçileri her yıl  toplamda  52 günlük ikramiye alıyor.

Binlerce işçiye ikramiye: En az 1.108 lira!

26 günlük tutar yılın ilk yarısında ödenirken, Cumhurbaşkanının kararıyla yılın ikinci yarısında 26 günlük bir ödeme daha yapılır. 

İkramiye brüt ücret üzerinden hesaplanır ve bundan SGK primi ile gelir ve damga vergisi düşülür.

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

 

Binlerce işçiye ikramiye: En az 1.108 lira!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön