04 / 05 / 2024

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!

Balıkesir Bandırma'da 2023 yılında üretim çarklarının döneceği Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Marmara OSB) toplamda 30 bin kişi iş imkanı sağlanacak. İşte detaylar...



Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada söz konusu bölgenin, 1915 Çanakkale Köprüsü, Bandırma Limanı, hızlı tren hattı, İstanbul-İzmir otoyolunun çıkış noktası olmasıyla büyük önem kazandığını dile getirdi.

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!

30 bin kişiye iş imkanı

Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay yaptığı açıklamada Organize Sanayi Bölgesi’nin yüzde 90’lık bölümünde kamulaştırmanın bittiğini belirterek, şu an itibarıyla yüzde 96 oranında doluluk söz konusu olduğunu söyledi. Yerli ve yabancı toplamda 160 yatırımcının teknoloji odaklı yatırımlarıyla fabrikalarının temellerini atmaya başlamamızı beklediklerini söyleyerek, 2023 yılına gelindiğinde Türkiye’nin ihracatına önemli bir katkı sağlayacaklarını söyledi.

Sadettin Çay yaptığı açıklamada ilk etapta 10 bin kişi, daha sonra da 30 bin kişilik bir istihdam katkısı vermiş olacaklarını söyleyerek, şu anki üyelerinin ihracat potansiyeli ve buraya getirecekleri yatırımların bitmesiyle yaklaşık olarak 2 milyar dolarlık yıllık ihracat olacağını söyledi.

Yeni mezunlar dikkat! İGA, Yeni Havalimanı'na 1000 personel alacak! İşte başvuru ekranı, hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! 81 ilde 1800 kişi alınacak!

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!


Geri Dön