29 / 04 / 2024

Binlerce kişiye karşılıksız 5.250 lira verilecek: Ödemeler her ay hesaplara yatacak!

Binlerce kişiye karşılıksız 5.250 lira verilecek: Ödemeler her ay hesaplara yatacak!

Binlerce öğrencinin dolayısıyla da binlerce ailenin bütçesini bir nebze olsun rahatlatacak son dakika haberi geldi. Binlerce öğrenciye, daha rahat bir eğitim hayatı sunmak için 5.250 lira ödenecek. Her ay yapılacak ödemeler için başvuru yapılması gerekiyor.



Öğrencilere, eğitim hayatlarında bir nebze olsun destek olmak amacıyla çeşitli kurumlardan burs ya da kredi ödemeleri yapılıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) başvuruları 17 Kasım 2022’de sona ermişti. Binlerce öğrenci KYK’ya yapılan başvuruların sonuçlarını heyecanla beklerken, vakıf burs başvuruları da nihayet başladı. Öğrencilere 5.250 lira ödenecek. Bu desteği almak için bütün ayrıntılar haberimizde…

ÖĞRENCİLERE 5.250 LİRA VERİLECEK

VGM (Vakıflar Genel Müdürlüğü) burs başvuruları başladı. Başvurular 30 Kasım 2022’ye kadar yapılabilecek. Burs başvuruları, Vakıflar Genel Müdürlüğünün internet adresi üzerinden yapılacak.

BAŞVURU FORMUNDAKİ BİLGİLERİN DOĞRU OLMASI ŞART

Vakıflar Genel Müdürlüğüne burs başvurusu yaparken, doldurulacak başvuru formunda verilecek bilgiler değerlendirilecek. Burs başvuru formunda yazan bilgilerin doğru olmadığı tespit edilirse, o başvuru iptal edilecek. Başvuru yaparken girilen bilgiler, burs başvuru sürecinin sonuna kadar güncellenebilecek.

Binlerce kişiye karşılıksız 5.250 lira verilecek: Ödemeler her ay hesaplara yatacak!

EK BELGE TALEP EDİLEBİLİR

Başvurusu değerlendirilen adaylardan gerek görülürse Bölge Müdürlükleri tarafından ek belgeler talep edilebilir. Bu sebeple başvuruda verilen iletişim bilgilerinin kesinlikle doğru olmasına dikkat etmek gerekiyor.


Geri Dön