29 / 04 / 2024

Bir ilimizde daha ekmek ve simide zam geldi! 

Bir ilimizde daha ekmek ve simide zam geldi! 

Eskişehir'de Aralık ayında iki kez fiyat artışına giderek 210 gramı 2 lira 50 kuruştan satışa sunulan ekmeğe bir zam daha geldi. Ekmek aynı gramaj ile 3 liraya satışa sunulacak. Ekmeğe gelen zam ile beraber simide de zam geldi. 3 TL'ye satılan simit yarın itibarıyla 3 lira 50 kuruştan tezgahlara kon



Eskişehir’de geçtiğimiz Aralık'ta gramajı azaltılarak gizli zam yapılan ekmek, Aralık ayı sonuna gelindiğinde de bir zam daha görmüştü. Yaklaşık 4 aydır 210 gramı 2 buçuk Türk Lirasından satılan ekmek gelen zam ile birlikte yarın itibarıyla zamlı fiyatları ile satışa sunulacak. Yeni yapılan zammın ardından ekmeğin gramı değişmezken, 210 gram ekmeğin yarından itibaren satış fiyatı 3 lira olacak.

Bir ilimizde daha ekmek ve simide zam geldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön