27 / 04 / 2024

Bir mesajla 20 bin lira almak mümkün! 20 yaş üstü herkes başvurabilir

Bir mesajla 20 bin lira almak mümkün! 20 yaş üstü herkes başvurabilir

Denizbank’tan ihtiyaç sahiplerine düşük faizli kredi müjdesi geldi. Üstelik başvurmak sadece bir SMS ile mümkün. İşte detaylar…



Denizbank’ın düşük faizli kredi için açıklaması şu şekilde:

MAYIS AYI SONUNA KADAR BAŞVURULMASI GEREKİYOR

Mayıs ayı sonuna kadar başvuru yapan 20 yaş üzeri herkese düşük faizli kredi verilecek. 20 bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi için SMS ile başvurmak mümkün olacak. SMS ile başvurmak istemeyen ve vakti olan kişiler şubelere direkt şahsen başvuru yapabilecek.

20 yaş üzeri herkes gelir belgesiz kredi kullanabilecek. SMS ile başvuruda bulunmak isteyenler cep telefonlarının mesaj kısmından ücretli mesaj atması gerekecek.

3280’E SMS ATMANIZ YETERLİ OLACAK

3280’e T.C. kimlik numarasını mesaj göndermeleri halinde 20 bin TL’ye kadar kredi verilecek. 7 gün 24 saat boyunca kredi başvurusunda bulunabileceksiniz. İnternet sayfası üzerinden başvurmak isterseniz de internet sayfası üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Bir mesajla 20 bin lira almak mümkün! 20 yaş üstü herkes başvurabilir

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Mayıs 2022 tarihinde saat 00.55’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,86 euro 16,82 altının gramı ise 938 TL değerinde.

Taksiciler, minibüsçüler, servisçiler, dolmuşçular dikkat! Araçlara yaş sınırı getirildi

Araç sahiplerine bir kötü haber daha! Akaryakıt zamlarından sonra İSPARK'a da rekor zam geldi

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön