27 / 04 / 2024

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.



Kamu kurumları çok kısa süre önce ÖTV indiriminin yapıldığı haberini duyurdu. Araç almayı hayal olarak çoğu kişiye bu haber bir umut ışığı oldu. Kamu kurumları uygun fiyatlara araba satışlarını şu andan itibaren sunmaya başladı. Ticaret bakanlığı bunun için online platform üzerinden bir ihale başlattı. Yapılan ihale kapsamında araçların 105 bin TL’den satışa sunulduğu haberi geldi. İhale sistemiyle ikinci el araç satışlarının detayları merak ediliyor, işte detayları haberimizde paylaşıyoruz.

105 bin TL karşılığında ikinci el araçlar satışa sunuldu

Son dönemlerde enflasyon artışıyla ikinci el araçların fiyatları da araç almak isteyen çoğu kişinin bütçesine uymuyordu. Kısa süre önce kamu kurumlarının online platform üzerinde ikinci el araç satışlarının yapılması vatandaşları şaşırttı. E-ihale platformu üzerinden 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla artık araç almak kolaylaştı. Devletin elinde bulunan araçlar satışa sunuldu ve teklif yöntemiyle araç alışverişi başladı.


Geri Dön