08 / 05 / 2024

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.



ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL ye otomobil almak mümkün!

E-ihale platformunda satışa sunulan araçların listesi

Araçların kayıtlarının hızla e-ihale platformuna yapıldığı biliniyor. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar www.eihale.gov.tr/?categoryId=cd02a1a7-4c0a-02dd-28e7-39f737373d83 sitesi üzerinden araçları inceleyip teklif verebilecekler. Söz konusu olan platform üzerinde Opel, Mercedes-Benz, Nissan, BMW ve Peugeot gibi dünya markası araçlar yer alıyor. İhaleyi kazanan kişiler araç sahibi olabiliyorlar. Kazanan kişilerin gerekli belgeleri hazırlayarak ilgili kurumlara müracaat etmeleri gerekmektedir. Kısa süre sonra belgeler incelendikten sonra araç teslimi ilgili kurum tarafından yapılabilecek. Ancak belirlenen süre içerisinde kuruma belgeleri getirmek gerekiyor. Aksi takdirde araç ihalesini kazanan kişi bu hakkından yararlanamayacak.

Türkiye çapındaki vatandaşlara sevindirici bir haber olan 150 bin TL’ye araç satın almak e-ihale platformu ile mümkün kılındı. İnternet üzerindeki ilgili adrese giderek kişilerin kayıt olmaları gerekmektedir. İhaleye dahil olmayı isteyen bireylerin ya da kuruluşların, belirlenen bir tutarda güvence bedeli ödemeleri zorunlu olabilir. Ayrıca ihaleye uygunluk kriterlerini de incelemekte fayda var.

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit'te beklenmedik zam geldi!

2023 model Audi A4 fiyatları artmaya devam ediyor; fiyat listesini görenler gözlerine inanamıyor

Son Fırsat! Otomobil Sahiplerine Yapılandırma İmkanı Sadece 19 Gün İçinde Başvurularını Tamamlamalı! 


Geri Dön