06 / 05 / 2024

Bir promosyon haberi daha! 16 bin 100 lira...

Bir promosyon haberi daha! 16 bin 100 lira...

Emekli maaşlarını etkileyen enflasyon zammı ile bankaların promosyon yarışı daha da artmaya başladı. Bankaların emeklikler için açıkladıkları promosyon rakamları son olarak 8 bin TL'ye kadar ulaştı.



Bankaların emekliler için verdikleri promosyon ücretleri her geçen gün artarken, yeni bir gelişme daha yaşandı. Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye şirketinin 715 personeli için yapılan 4 yıllık promosyon sözleşmesine göre çalışanlar, 16 bin 100 lira alacak.

İHALE SONUNDA YENİ PROMOSYON ÜCRETİ 16 BİN 100 TL OLDU!

Akdeniz Belediyesi, şirket personelinin maaşlarının yatırılacağı banka için yeni bir anlaşmaya vardı.  Belediye konferans salonunda düzenlenen ihaleye Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sözkesen, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve banka yetkilileri katıldı. İhale sonunda belediye şirketinde çalışan 715 personelin 4 yıllık yeni promosyon ücreti 16 bin 100 lira olarak açıklandı.

ÖNCEKİ PROMOSYONA GÖRE 4 KAT ARTTI!

Akdeniz Belediyesi tarafından geçtiğimiz haziran ayında, farklı bir banka ile yapılan 4 yıllık promosyon sözleşmesinde bu ücret 4 bin lira olarak belirlenmişti.  Fakat yeni sözleşmeyle birlikte bu rakam tam 4 kart artmış oldu.  Belediye şirketinde çalışan personelin promosyon ödemesinin, çalışanların hesaplarına gelecek ayki maaş ödemesi ile birlikte, 15-20 Eylül tarihleri arasında tek seferde yatırılacağı öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön