02 / 05 / 2024

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonoinin sıkıntılı zamanlar yaşattığı şu günlerde acil paraya sıkıştığınızda Halkban'ın Paraf kartınız varsa müjde!  Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara nakit alma şansınız var. İşte detaylar



Kampanya katılımı, söylenen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank araclığı ile kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır. Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartlarına özeldir/söz verebilir.

Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ilave kartlar katılamaz/söz veremez.Söz verilecek kredi kartının açık ve kullanabilir kart olması zorunludur.

Söz verilen kartın kapanması halinde anında, vade tarihinin geçmesi halinde o kart ile alışveriş yapılamayacağından verilen söz tutulamayacaktır.

tarihsel gecikmeye girmemiş kartlar için kampanya başvurusu alınabilir.Kampanya kayıttan sonraki ilk ekstre kesimi ile uygulanır ve 12 ekstre dönemini kapsar.

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Misalen; 15 Şubat’ta kampanyaya katılan bir müşterinin ilk ekstresi 20 Şubat’ta kesiliyor ise 21 Şubat itibari ile yaptığı alışverişler harcama sözü bedeline müdahil olur. 

Müşteriler kampanyaya sadece asıl kredi kartıyla başvuru yapabilir. Birden fazla asıl kartı için söz verebilir, ancak aynı asıl kart ile birden fazla harcama sözü verilemez.

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Borç ödemek için dikkatsiz davranırsanız başınıza bu gelebilir!  Gelir İdaresi Başkanlığı uyardı

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön