30 / 04 / 2024

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesi konusunda bir ilan duyurusu yaptı.



Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan ilanda Kırsal Kalkınma Destekleri içeriğince bireysel sulama  sistemlerinin desteklenmesi için yapılacak başvuruların 28 Şubat 2023 tarihi mesai sonuna kadar, başvuru sahipleri aracılığı ile dosya halinde elden il müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiği belirtildi. 

Bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesinde yardım miktarının KDV hariç yüzde 50 olduğu ve proje bedelinin da 1 milyon TL'yi geçmemesi gerektiği belirtildi.Bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesinde hangi yatırımlara yardım yapılacak? 

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Yatırım konuları

a) Tarla içi damla sulama sistemi kurulması,

b) Tarla içi yağmurlama sulama sistemi kurulması,

c) Tarla içi mikro yağmurlama sulama sistemi kurulması,

ç) Tarla içi yüzey altı damla sulama sistemi kurulması,

d) Lineer veya Center Pivot sulama sistemi kurulması,

e) Tamburlu sulama sistemi kurulması,

f) Güneş enerjili sulama sistemi kurulması,

g) Tarımsal sulama amaçlı güneş enerji sistemleri,

ğ) Akıllı sulama sistemleri.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön