27 / 04 / 2024

Bir zam haberi daha! Fiyatlar ne kadar arttı?

Bir zam haberi daha! Fiyatlar ne kadar arttı?

1 Eylül 2022 itibari ile elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmasının ardından Eşarj elektrikli araç şarj ücretlerine de zam yaptı! Yapılan zammın ardından yeni fiyatlandırma ne oldu? İşte detaylar...



1 Eylül 2022 itibari ile elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmıştı. Bu zamla birlikte maalesef elektrikli araç şarj ücretleri için de zam haberleri gelmeye başladı. Zorlu Enerji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ZES’in ardından bu kez Eşarj elektrikli araç şarj ücretlerine zam yaptığını açıkladı.

Elektrikli araç şarj istasyonlarındaki ücretler, elektrik fiyatlarıyla doğru orantılı olarak değişiyor. Eğer elektrik ücretlerine zam gelirse hızlı bir şekilde elektrikli araç şarj istasyonlarındaki ücretlere de bu zam yansıtıyor. Yine olası bir elektrik fiyatlarında ki indirim de elektrikli araç şarj istasyonlarındaki ücretlere indirim olarak yansıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön