02 / 05 / 2024

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Bitcoin fiyatı tekrar 23.000 doların altına düştü. Yatırımcıları tedirgin edebilecek durumun daha da kötüye gitmesinden herkes endişe duyuyor.



Bitcoin fiyatı 1 günlük teknik tablo yaklaşan düşüş trendini gösteriyor. Bu arada, Bitcoin şu anda 50 ve 100 günlük hareketli ortalamalarının altında işlem görüyor. Bitcoin'in RSI'si 75.52'de duruyor ve bu da konsolide bir fiyat eğilimini gösteriyor. RSI’da fiyatta aşağı yönlü bir eğilime işaret eden negatif bir eğim var. RSI’nın genel duyarlılığı düşüş eğiliminde. Bitcoin’in MACD’si şu anda sinyal çizgisinin altındaki negatif bölgede yer alıyor ve bu da düşüş piyasası duyarlılığını gösteriyor.

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

BITCOIN FİYAT ANALİZİ 4 SAATLİK GRAFİK

Bitcoin'in 4 saatlik tablosu, kripto para birimi alım satımını bu yazının yazıldığı sırada 22.878 dolar ile 23.460 dolar arasında dar bir aralıkta gösteriyor. BTC için piyasa duyarlılığı, aşağı yönlü görülen güçlü satış baskısı nedeniyle düşüş eğilimine girdi. Piyasa, 23.460 dolarlık direnci kırmak için birkaç girişimde bulundu, ancak şu ana kadar başarısız oldu.

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Bitcoin'in 4 saatlik teknik tablosu, fiyat 50 ve 100 hareketli ortalamanın altına düştüğü için düşüş eğilimi gösteriyor.4 saatlik fiyat tablosunun hareketli ortalaması da 23.289 dolarda düşüş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimleri için MACD şu anda sinyal çizgisinin altında ve histogramdaki kırmızı mum çubuğuyla son birkaç saat içinde istikrarlı bir şekilde düşüyor. RSI çizgisi de aşırı satım bölgesine doğru hafif negatif eğimli.

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Genel olarak, Bitcoin'in fiyat analizi, alıcıların yakındadevreye girmemesi halinde fiyattaki düşüş eğiliminin muhtemelen devam edeceğini gösteriyor. Boğalar fiyatı yükseltmek istiyorsa, 23.460 dolar direncinin üzerinde güçlü bir temel oluşturmaları gerekecek. 

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?
Bu olmadan Bitcoin'i alın!
Müjde...Müjde...Müjde...Aile Bakanlığı bu kişilere bir seferliğine 15.000 TL verecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön