02 / 05 / 2024

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Tanınmış kripto para analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki ana gösterge arasında olası bir geçişin ortasında büyük bir fiyat rallisine hazırlanabileceğini öne sürdü. 



Yakından izlenen kripto analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki temel gösterge arasındaki olası geçiş nedeniyle büyük bir fiyat rallisine hazır olabileceğini öne sürdü.

 Bu olmadan Bitcoin i alın!

Bitcoin’de Altın Kesişim Geliyor!

Coin Türk`ten Ömer Ergin'in haberine göre; InvestAnswers sunucusu James Mullarney, 440.000 YouTube abonesiyle paylaştığı yeni bir videoda, kısa vadeli hareketli ortalamanın (MA) uzun vadeli MA'nın üzerine çıkması durumunda Bitcoin'in önümüzdeki günlerde golden cross gösterebileceğini söyleyerek şunları aktardı:

"Altın kesişime bakalım. Bitcoin’in gidişatına bağlı olarak muhtemelen yaklaşık altı gün içinde, belki biraz daha kısa bir süre içinde bir tanesine yaklaşıyoruz. Altın kesişme, 50 günlük hareketli ortalama olan yeşil çizginin 200 günlük hareketli ortalama olan kırmızı çizgiyi geçtiğinde gerçekleşir. Geçmişte, Bitcoin’in büyük rallileri, büyük, büyük rallileri hep bir altın kesişme ile başladı."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön