25 / 07 / 2024

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Tanınmış kripto para analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki ana gösterge arasında olası bir geçişin ortasında büyük bir fiyat rallisine hazırlanabileceğini öne sürdü. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Yüzde 20’lik İhtimal İçin de Uyardı

InvestAnswers’ın sunucusu, BTC söz konusu olduğunda altın kesişimin başarısız olma ihtimalinin en az yüzde 20 olduğu konusunda da yatırımcılara uyarı yaparak “Unutmayın ki tüm altın kesişimler büyük bir ralliye neden olmadı. Bunların yalnızca yüzde 72-80’i ralli ile sonuçlandı. Ancak Bitcoin sekiz altın kesişme gördü ve bunlardan üçü daha sonra büyük hareketleri doğruladı. Bu büyük fiyat hareketleri Şubat 2012, Ekim 2015 ve Mayıs 2020’de oldu. Bunların hepsi en az bir yıl ila 18 aylık bir boğa koşusu öncesi aşamydı ve fiyatlar en az iki katına çıktı ya da yüzde 350 veya çok daha fazla yükseldi. Öte yandan, Temmuz 2014, 2015 ve Şubat 2020’deki altın kesişimler birer boğa tuzaklarıydı ve kripto para daha sonra düşüştü.” dedi.

 Bu olmadan Bitcoin i alın!

Mullarney, Bitcoin’de yaklaşan altın kesişimi bir rallinin takip etme ihtimaline ilişkin olarak şunları söyledi:

"Bitcoin için birkaç gün içinde ortaya çıkacak olan bu altın kesişim ve önceki grafiğe dayanarak yükseliş ihtimali yüzde 50’den fazla. Bunun iyi bir ralliye yol açacağına dair en az yüzde 60, yüzde 65 ihtimal olduğunu söyleyebilirim."

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?
Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!
FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön