04 / 05 / 2024

Bitcoin almak için doğru zaman mı?

Bitcoin almak için doğru zaman mı?

Kripto para piyasası değerlendirildiğinde, neredeyse istisnasız her para birimindeki yükselişler dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü kripto para borsası Coinbas’ın sepetine 500 milyonu aşkın kripto para dahil edeceğini açıklaması, kripto para dünyasını çalkaladı. 



Kripto para piyasası değerlendirildiğinde, neredeyse istisnasız her para birimindeki yükselişler dikkat çekiyor. CNN Türk'te yer alan habere göre; kimi para biriminde artış yüzde 20’leri geçerken kimisinde ise daha sınırlı oluyor. Bununla beraber, dünya genelindeki teknoloji markalarından ardı ardına verilen güzel haberler, bu sektördeki aktörlerin daha çok görüleceği belirtiliyor. 

Bitcoin almak için doğru zaman mı?

Belki son zamanlarda kripto para borsasını yakından izleyemiyor bu sebeple de bu yükselişe bir anlam yükeleyemeyenler de bulunuyor. Dünyaca ünlü kripto para borsası Coinbas’ın sepetine 500 milyonu aşkın kripto para dahil edeceğini açıklaması, kripto para dünyasını çalkaladı. 

Bitcoin almak için doğru zaman mı?

Henüz daha bu haber sindirilememişken Paypal tarafından yapılan ve kullanıcıların Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin üzerinden işlem gerçekleştirebileceği bir sistemi ABD’den sonra Birleşik Krallıklar’da da kullanıma açacağı haberi, kripto paralarda hareketlenmeyi sağladı.

Citigroup Bitcoin'de alım satım yapacak!

ABD'de bedava Bitcoin dağıtımı başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön