30 / 04 / 2024

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Tanınmış bir kripto para birimi analitik platformuna göre, en az iki güvenilir ölçüm boğalar için iyi görünüyor.



Twitter'ın kripto para topluluğunda, Bitcoin'in (BTC) mevcut büyümesinin çok hızlı olduğu ve yakında sona ereceği konusunda birçok görüş var. Ancak kripto analiz platformu CryptoQuant'taki popüler analistlerden biri, en az iki güvenilir yükseliş göstergesinin iyi göründüğünü söylüyor.

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Analistler, açık pozisyon (OI) ve tahmini kaldıraç göstergelerinin hala düşük seviyelerde olması nedeniyle Bitcoin'in yükselmeye devam edebileceğini söylüyor.

İlk 10 zincir veri sağlayıcısı CryptoQuant ekibi tarafından paylaşılan son analizde Dan Lim, Bitcoin fiyatının geride kaldığına dair iki göstergeye işaret ediyor. Bitcoin'in fiyatı, FTX/Alameda çöküşünün neden olduğu çöküş aşamasından çoktan kurtuldu, ancak her iki gösterge de hala birkaç ayın en düşük seviyelerine yakın.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön