17 / 05 / 2024

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Tanınmış bir kripto para birimi analitik platformuna göre, en az iki güvenilir ölçüm boğalar için iyi görünüyor.



Birincisi, toplam açık pozisyonlar, yani doğrulanmış kripto para ticaret platformlarındaki tüm açık türev pozisyonlarının H. USD değeri. Bu gösterge, türev piyasasının hareketlerini yansıtır. Toplam OI, Aralık ortasında dip yaptı ve şimdiye kadar yalnızca zayıf bir şekilde toparlandı.

İkincisi, traderların pozisyonları için seçtikleri kaldıraç oranının bir ölçüsü olan Tahmini Kaldıraç Oranı geçen hafta dip yaptı. Ve henüz Aralık 2022 seviyelerine geri dönmedik.

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Bu nedenle analistler, bu arada Bitcoin boğaları için en ilginç gelişmelerin henüz olmayacağını tahmin ediyor.

“Gelecekte Bitcoin’de güçlü bir düşüş olursa veya yeni bir dip yaparsa, aktif bir satın alma perspektifine sahip olmak gerekir.”

Bu arada, Bitcoin’in “Korku ve Açgözlülük” endeksi, Nisan 2022’nin başından bu yana ilk kez 50/100 (“Nötr”)’ün üzerine fırladı.

Bitcoin boğalarına güzel haber!

Bitcoin Ağustos ortasından beri görmediği seviyelere yükseldi

Bugün (21 Ocak 2023), Bitcoin kısa bir süre için büyük spot değişim platformlarında 23.330 dolara sıçradı. 19 Ağustos 2022'den beri görülmeyen bir seviyeye ulaştı ve beş ayın en yüksek seviyesi.

İki aydan kısa bir süre içinde, Bitcoin neredeyse P.I.'ye ulaştı. Ancak, 10 Kasım 2021'de belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan f'nin altında işlem görüyor.

Son 24 saatte Bitcoin fiyatı yüzde 8,8 artarken; Coinglass’ın tahminlerine göre, 385 milyon dolarlık türev pozisyon tasfiye edildi; Bunların yüzde 80’i short pozisyonlardı. 

Bir kripto para şirketi daha battı! Yatırımcılar tedirgin
Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi? Bitcoin’de kritik seviye nedir? İşte tahminler
ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön