19 / 05 / 2024

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Yaşanan büyük sarsıntılarda tahtından devrilen ve uzunca bir süredir eski günlerinden çok uzakta olan kripto paralarla ilgili akıllardaki soru, bu yatırım alanının geleceği…



BU KAYIPLAR 2023’TE DE SÜRECEK Mİ?

Şimdi kripto para piyasalarına yatırım yapanların kafasında, 2023’te neler yaşanacağı?

 Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Konuyla ilgili beklentiler ve çeşitli görüşlerin yer aldığı bir makale kaleme alan Sözcü’den Serkan Üstün, Kripto şirketi SPiCE VC’nin kurucusu Tal Elyashiv’in makalesinde, sadece iyi yönetile şirketlerin hayatta kalacağı, bunun da kripto ekosistemi için gerekli olduğunun belirtildiğini aktardı.

Analiz yazısında, dünyadaki birçok ülkenin 2023’te kripto düzenlemesi hakkında kritik kararlar alabileceğinin altı çizilirken, ABD’de ise yasal işlev bozukluğu sebebiyle anlamlı bir düzenleme hareketi gerçekleşmeyeceği öngörüldü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön